Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Film

Robocop återuppväcks igen

Klockren tagline

 En reboot av Robocop är på gång, och har nu fått både regissör och manusförfattare.

Manus till omstarten av storyn om den mördade polisen som återkommer som en cyborg-superpolis i en framtidsversion av Detroit, skrivs av tämligen okända Josh Zetumer. När man söker på Zetumer på Internet Movie Database är sidan helt tom, men tydligen har han arbetat med flera ännu ej filmade manus, till exempel en fjärde Bourne-film.

Regissör är brasilianska Jose Padilha som gjorde Tropa de elite 2007, så kanske blir det en lite råare och ruffigare Robocop den här gången.

Snart har väl alla serier som finns startats om med en reboot, alltså en film som utspelar sig innan tidigare delar i serier. På gång är ju till exempel reboots både på X-men och Spiderman. Och visst kan det kännas ganska trist att bara fokusera på serier och storys som redan finns, men samtidigt är det något fascinerande med att få se hur allt började. Vad säger ni? Själv är jag väldigt sugen på X-men: First Class. Det kan eventuellt ha att göra med att min favorit Michael Fassbender spelar Magneto, men ändå…

LEAVE A RESPONSE

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Gillar mat, handarbete och vampyrer. Får gåshud av introt till HBO-serien Angels in America och när Billy Elliott dansar sin argdans till ”A town called Malice”. Är stammis på Göteborgs Filmfestival och planerar att i framtiden även bli det i Cannes.