Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Film

Shark Night 3D – Trailer

Som vi har väntat! Äntligen är sommaren snart här och med den en ny obligatorisk hajfilm och denna gång i 3D dessutom! Gänget bakom ”Hostel” och ”Final Destination” ligger bakom årets hajterror och de har säkert ägnat flera timmar åt att skriva manus till Shark Night 3D. För att inte tala om hur länge man måste ha funderat på den otroligt fantasifulla och inte det minsta fåniga titeln och säkert har man slitit sitt hår i desperation innan man till slut kom på en fyndig tagline till filmen. Jag kan riktigt se alla dessa kreativa människor sitta där med sina Mountain Dew och Rootbeers i en ostädad studio någonstans i Kalifornien och brainstorma förslag innan man korade en vinnare i ”your worst fears are about to surface!”


Shark Night 3D – Trailer by Filmosphere

Storyline: Ett gäng pantade amerikanska ungdomar åker till sitt flashiga lakehouse och lattjar runt på sjön med sina dyra leksaker. En snubbe blir attackerad av en haj och istället för att chilla vidare i huset eller kanske till och med ringa ett nödsamtal därifrån så väljer man givetvis det säkraste alternativet, att fortsätta hoppa i plurret, åka lite jetski och att ge sig ut på sjön i en båt! Eftersom sjön kryllar av hajar så vill man ju inte gärna riskera att bli uppäten av en vithaj. Men här kommer den originella delen av filmen in, det som skiljer Shark Night 3D från andra hajfilmer. Det finns nämligen inte bara vithajar i sjön, man har faktiskt slängt in inte mindre än FYRA olika hajarter i en saltvattenssjö. Jag slog en signal till David Attenbourgh för att fråga hur vanligt det är med vithaj, mako, tigerhaj och hammarhaj i en amerikansk saltvattenssjö, han sa till mig att sluta med mina prank calls och slängde luren i örat på mig.

"Dumdumdumdumdum dumdumdumdumdum"

Annars är det business as usual, lite topless, tjejer som skriker som stuckna grisar och gör precis tvärtom mot vad man borde göra, solbrända sport jocks som dricker Bud och åker vattenskidor, jättestora och svinförbannade djur som attackerar allt som rör sig, blodfyllt vatten och exploderande båtar.

"I've had it with these motherfucking sharks in this motherfucking lake!"

Jag gjorde misstaget att se Piranha 3D, ett misstag som jag inte kommer att upprepa!

Shark Night 3D har premiär 2:e september 2011

1 COMMENTS

  1. Men för att försvara filmen genererade den i alla fall en recension jag skrattade gott åt.

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Missförstådd kverulant, född i fel århundrade. Det finns inga gråzoner, allt är svart eller vitt, fast mest svart. Njuter av lidelse, yta och syntpop. Den vackraste komplimang jag fått är "subtilt hämndlysten och underbar."