Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Film

Transformers : Dark Of The Moon – Ny Trailer

Nu är det dags för jorden igen att bli belägrad av robotar. I tredje delen av megahitserien Transformers blir en oidentifierbar amerikansk stad invaderad av de ondskefulla Decepticons och det är åter igen upp till Shia LaBeuof att rädda världen. Resten av gänget är också tillbaka för att besvara alla dina obesvarade frågor från den senaste filmen. Vi slipper dock, på gott och ont, Megan Fox som fick stora foten efter ett antal mycket intelligenta ordval ang. Michael Bay som regissör. Istället får vår primala del av hjärnan stifta bekantskap med Rosie Huntington-Whiteley som är en… wait for it…… Victoria Secret’s-modell!

Jag är, till skillnad från de flesta andra i min vänkrets, en stor motståndare till Transformers. Konceptet gigantiska stridsrobotar som kan förvandlas till bilar är bara så förbannat dumt att klockorna stannar. Trailern däremot är inget annat än ett mästerverk! Hade jag inte vetat att det var en trailer för just Transformers så hade jag faktiskt trott att jag precis råkat springa på ett av årets i särklass fetaste science fiction äventyr. Effekterna, musiken, stämningen, miljön. Allt kan beskrivas med ett enda ord: EPIC!

"Jag fattar inte hur bilbesiktningen kunde ge mig underkänt. Vad fan är vindrutetorkare anyways?"

Michael Bay har annonserat att detta kommer att bli den sista delen i serien, som därmed kommer att sluta som en trilogi. Dark Of The Moon kommer också att vara mindre ”slapstick” än Revenge Of The Fallen, d.v.s. mer lik ettan. Nu såg jag i ärlighetens namn inte klart del två eftersom jag tyckte att den var så otroligt töntig att hälften vore nog. Ettan däremot var ändå uthärdlig och passerade som en godkänd actionrulle som funkade helt ok i soffan på bakfyllan.

"Say hello to my little friend!"

Jag känner mig vilseledd, hjärntvättad och förvirrad men framför allt känner jag mig tvingad att se den här filmen för hur skulle jag kunna låta bli efter en sådan här mästerlig trailer? I curse you Michael Bay!

Transformers : Dark Of The Moon har premiär 1:e juli i år.

2 COMMENTS

  1. Det här är ju en typisk teaser. Lagom till premiären kommer de hinna släppa en karbon kopia av trailerr till de andra två filmerna fast med material ifrån den nya. Oroa dig inte. Jag håller med om att denna var definitivt annorlunda men de kommer aldrig våga bygga hela kampanjen på den här typen av promotion.

  2. Blev inte jätte impad av den här trailern faktiskt. Musiken känns lite malplacerad och repliken – No we are not alone! Känns inte direkt nytänk, men det är bara min onyanserade åsikt 🙂

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Missförstådd kverulant, född i fel århundrade. Det finns inga gråzoner, allt är svart eller vitt, fast mest svart. Njuter av lidelse, yta och syntpop. Den vackraste komplimang jag fått är "subtilt hämndlysten och underbar."