Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Listor & Tips

Måndagslistan – Christian Bale i olika former

Det har väl inte gått någon förbi att skådespelaren Christian Bale lever i en kropp som inte tycks vara stöpt i en och samma form. Han kan förändra den efter behag inför varje ny roll han tar sig an, om än med stor möda och påfrestning. Nyligen släpptes en bild på Bale där man fick en förnimmelse av hur hans nästa karaktär kommer att se ut (se längst ner i listan för bild), så vi tänkte gå igenom några av hans tidigare skepnader den här veckan, och vi kör det i kronologisk ordning.

 

American Psycho (2000)

 

I American Psycho ser vi en musklig Christian Bale på runt 80 kg. Inget chockerande här, men vänta tills du ser honom härnäst.

The Machinist (2004)

I The Machinist gick Bale ner till runt 50 kg, och det kom in flera rapporter om att han varit på dödens rand vid ett flertal tillfällen under den här produktionen.

Batman Begins (2005)

Från 50 till runt 85 kg på ett år, och med muskler galore. Vi kan ju inte ha en tanig Batman, eller hur.

The Fighter (2010)

Mellan Batman-filmerna passade Bale på att rasa i vikt igen, men nu inte så extremt som i The Machinist, utan bara ner till 65 kg i filmen The Fighter.

The Dark Knight Rises (2012)

Och upp igen när det vankas Batman för hela slanten. Här på svällande 90 kg i ren muskelknutte-form.

American Hustle (2013)

Ja, man måste ju inte alltid gå ner i vikt för att det ska bli extremt. För American Hustle bytte Bale muskler mot fett och svullade upp sig till ca 100 kg.

The Big Short (2015)

En frisk fläkt för att vara Bale, när han såg precis helt normal ut i filmen The Big Short.

Backseat (Kommande)

I kommande filmen Backseat spelar Bale vicepresidenten Dick Cheney, och av alla bilder som läckt så ser det ut som att Bale kör på igen och formar kroppen efter den lite rundare förlagan. Upp och ner som vanligt när det gäller Bale.

 

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

En biolog som vill känna sig invigd och därför alltid letar efter detaljer och dolda budskap. Älskar riktigt bra karaktärsbeskrivningar men hatar övertydlighet. Har även en förkärlek till Will Ferrell och tecknat.