Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Listor & Tips

Onyanserat bjuder på några klassiska GT

Idag denna internationella Gin & Tonic-dag, i folkmun kallad GT rätt och slätt, tänkte jag bjuda på några klassiska GT här på måndagslistan. Jag kunde givetvis rabbla lite statistik på hur många ginbaserade martinis som James Bond hällt i sig genom åren (vilket är lite luddigt eftersom han oftast körde med vodkabaserade varianter), eller slänga mig med odödliga citat som ”Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.” från Casablanca. Men nu kör jag en egen take på denna dag, och landar istället på George Takei (ni förstår säkert varför när ni ser hans initialer).

George Takei gjorde sig framförallt berömd som den pålitlige piloten och löjtnanten Hikaru Sulu ombord på rymdskeppet Enterprise i Star Trek på 1960-talet. På senare år, han är 80 år nu, är han däremot mer känd som gay-aktivist och spridare av alla möjliga lustigheter i sociala medier. Det är just sådana jag har samlat ihop några till er här idag. Kan såklart avnjutas tillsammans med en kall GT också, det gör ni som ni vill.

#1 – Orättvis biologi?

#2 – Och gärna inte homofober

#3 – Något för syo-konsulenten att ha koll på

#4 – Lite skryt

#5 – Precis så


 

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Synthare och Arsenal-fan som bygger webbar till vardags. Föredrar intresseväckande dialog före explosioner, och gäspar vanligtvis när det blir för mycket action såvida det inte sker i rymden. Tycker Totoro är det gulligaste djuret som någonsin fångats på film.