Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Listor & Tips

Ozzy fyller 70!

Att Ozzy Osbourne, denna monumentala motsats till renlevnadsmänniska, skulle uppnå en ålder av 70 är ett biologiskt mysterium. Jag utgår från att knarkindustrin redan nu utför experiment på Ozzys kropp för att om möjligt knäcka hemligheten till att kunna hålla en sådan lukrativ drömkund i liv såpass länge. För idag fyller han banne mig 70.

Om man bortser från den ganska beryktade hemma hos-serien The Osbournes där han fläkte ut sig och sin familj till allmän beskådan har han såklart gjort en hel del andra saker på film och TV genom åren. I ärlighetens namn mest mindre cameos förvisso, men han gör sig ju själv bäst som sig själv helt enkelt. Om ni får ett extra Ozzy-sug någon gång föreslår jag ni sätter på något av dessa alster.

Trick or Treat (1986)

I denna kultrulle i hårdrocksmiljö spelar Ozzy Osbourne pastor Aaron Gilstrom som predikar om det farliga med heavy metal. Hög humorfaktor i det förstås.

The Jerky Boys (1995)

I den här komedin av tveksam kvalitet, om man ser till IMDbs betyg i alla fall, spelar Ozzy manager för bandet Helmet.

Little Nicky (2000)

Här hittar vi Ozzy som sig själv, typ.

Austin Powers in Goldmember (2002)

Om Ozzy tänker på booze eller boobs är svårt att säga när han frustar ur sig inte så särskilt välartikulerade läten.

CSI (2013)

Black Sabbath uppträder och Ozzy blir sedan intervjuad i CSI-avsnittet Skin in the Game (s13e22).

Ghostbusters (2016)

Det verkar också som att Ozzy är med i Ghostbusters-remaken, men har ej sett den än och ej hittat några bildbevis heller så ni får helt enkelt tro på IMDb.

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Synthare och Arsenal-fan som bygger webbar till vardags. Föredrar intresseväckande dialog före explosioner, och gäspar vanligtvis när det blir för mycket action såvida det inte sker i rymden. Tycker Totoro är det gulligaste djuret som någonsin fångats på film.