Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Onyanserat

Ingen som ringer..

Ny dag, nya möjligheter…. Bah. Vad har jag för nya möjligheter idag?

Ja de händer ju inget nytt på jobbfronten just nu i alla fall, inga castingmänniskor som ringer ingen regissör  som hör av sig och bara ber på sina bara knän att jag skall dyka upp och visa var skåpet skall stå.

Nej, det är tyst…som det brukar..

Hur skall jag roa er undertiden.. Ja inte vet jag, jag är ju ingen komiker, jag är ju skådespelare! Apropå det så är ju det i och för sig en klassiker..

-Hörru, du är ju skådis. Kan inte du säga/göra något kul!

NEJ! Det kan jag inte! För det första är jag inte komiker och för det andra, inte fan ber jag dig jobba på din lediga tid. Men om du ger mig en vettig lön och bra förmåner så kan jag fundera på det..

Nä jag får försöka ta tag i saken och kolla runt lite och se om jag kan hitta några roller att söka så jag har nått att berätta för er.. Men tro inte att jag kommer att söka någon jädrans statistroll bara för att underhålla er.

Glöm det.

6 COMMENTS

  1. Det var ett väldans gnäll. Jag förstår att det är tufft att vara skådis och jag hoppas du får jobb, men det var ett väääääldans gnäll. Du har ju ändå valt denna bana, förhoppningsvis fullt medveten om hur svårt det är. Sverige är så sjukt litet att det omöjligt finns pengar att göra teater/film/reklam etc så att alla arbetslösa skådisar ska få jobb.

  2. Ingen är bittrare än jag men inte bloggar jag om det. Vore ju mer intressant att läsa om lite mer specifika situationer i skådespelarens liv och jobbjakt än hur jävligt allt är rent genrellt.

  3. Tålamod Anna tålamod. Vi önskar alla vår skådespelare ett intressantare liv men just nu är han en förlorare. Och förlorare har en tendens att gnälla.

  4. Undrar hur specifikt Anna vill ha det? Sanningen är oglamorös. Gnäll, broder, gnäll.

  5. Undrar hur specifikt Anna vill ha det? Sanningen är oglamorös. Gnäll, broder, gnäll.

LEAVE A RESPONSE

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En gång på topp, igenkänd, omskriven och populär. Idag arbetslös och kämpande skådespelare. "Efter regn kommer alltid solsken" säger man ju. Kommer det även roller efter detta konstanta Monsunregn frågar jag mig. Jag är inte bitter. Bara lite.