Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Onyanserat

X-Men: Days of future past – Trailer

xmen

Det är mycket Marvel nu, jag vet, men nu kommer vad som verkar vara den ultimata Marvel-filmen. Första trailern från X-Men: Days of future past kom idag, och herregud vad peppad jag blev. Det här är inte bara den ultimata Marvel-filmen, det är den ultimata X-Men-filmen!

Av någon anledning (minusnördpoäng för detta) hade det flugit under min radar hur upplägget på den här uppföljaren egentligen är. Alltså hade jag inte fattat att ensemblen från originaltrilogin här möter ensemblen från prequelen som kom för två år sedan. Vi får alltså möta två olika versioner av både Magneto och Xavier, vilket också innebär att vi får se både Michael Fassbender, Ian McKellen, James McAvoy och Patrick Stewart samspela med varandra Och Storm (Halle Berry), Rogue (Anna Paquin), Kitty (Ellen Page) och Mystique (Jennifer Lawrence), bara för att nämna några fler.

Den ultimata X-Men-ensemblen slåss här för sin överlevnad över två tidsepoker. X-Men skickar Wolverine tillbaka i tiden för att ändra en avgörande händelse som kan påverka både mänskligheten och mutantsläktet. Och tidsresor och karaktärer som får möta sitt yngre jag är ju aldrig fel i den här typen av film känner jag. Dessutom, mycket fin musik i trailern, där man bland annat lånat Hans Zimmers musik från Den tunna röda linjen.

Det enda jag kan komma på som verkar dåligt med detta är att vi måste vänta sju månader på premiären.

X-Men: Days of future past har biopremiär 23 maj 2014

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Gillar mat, handarbete och vampyrer. Får gåshud av introt till HBO-serien Angels in America och när Billy Elliott dansar sin argdans till ”A town called Malice”. Är stammis på Göteborgs Filmfestival och planerar att i framtiden även bli det i Cannes.