Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Onyanserat Serier & TV

Alex Schulmans nya jobb

Kaninmannen

Bloggaren och författaren Alex Schulman är trött på att vara snäll påstår han själv. Snarare är det väl så att han i likhet med Marcus Birro, tröttnat på att inte konstant stå i rampljuset. Boken han skrev om sin pappa var förvisso fin, men det skiter svenska folket fullständigt i. Eftersom ”metrosexualitet” bara är ett ord, är det ingen som vill läsa böcker om män som älskar sina pappor. Såvida det inte är fråga om någon form av incest. Stackars Alex. Det måste vara svårt när man inser att man inte ens blir älskad när man är snäll. Vad gör man när man inser att ingen egentligen ser dig för den du är? En normal människa går i terapi.

Alex väljer att ta det ett steg längre.

I höst startar TV 3:s nya program ”Veckans kanin”, som går ut på att människor som begått misstag av något slag, straffas genom att de i flera dagar blir punktmarkerade av en person i en gigantisk kanindräkt. Och gissa vem som kommer finnas inuti den..?

”Det här är inte på skoj. Vi låter kaninen på riktigt förfölja en människa”, säger Alex Schulman.
”Äntligen kan vi hämnas på makthavare eller kändisar som betett sig illa”, meddelar TV 3.
”Vad. i. helvete, har ni fullständigt förlorat förståndet”, undrar Leiyah Rose Lindén.

I programmet sitter Schulman tillsammans med en panel bestående av fyra kända personer och pratar om vilka offentliga personer som på ett eller annat sätt gjort bort sig under veckan som gått. Sedan får tittarna rösta fram vem som ska bli förföljd av Alex.

Vilka som kommer att sitta i panelen är inte klart, men Alex Schulman hoppas att komikern Petra Mede kan tänka sig att ställa upp.
– Det är min dröm. Men jag vet inte om hon vill eller kan.

Jadu Alex, om Petra Mede ställer upp kommer det nog inte behövas nån kanindräkt…

”Veckans kanin” börjar sändas i Oktober och består av åtta avsnitt.

1 COMMENTS

  1. Herregud! Att den del programchefer på Tv-kanalerna tycks vara totalt befriade från god smak och vanlig hederlig intelligens kom ju kanske inte direkt som en blixt från klar himmel, men det här tar ju verkligen priset! Vilken totalidiot är det som på fullaste allvar sagt ”Jamen det här låter ju som en fantastisk idé, Alex du är ett geni!”? Kan det vara så att Alex’s lillebror Calle fått jobb på Tv3 som programchef? Eller har Alex Schulman begått kidnappning medelst modhot på någon av Högsta Hönsens småkottar? Någon form av fulspel måste det ju vara eller? Om någon därute ärligt tänkte ”Shit det här måste jag bara se!”, så kan ni väl vara vänliga att skriva en kommentar här innehållande namn och adress så ska jag personligen komma och banka lite vett i skallen på er.

LEAVE A RESPONSE

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Är ökänd för sin totala oförmåga att underordna sig sociala strukturer, men är i övrigt förtjusande. Student på Estetikprogrammet vid Södertörns Högskola där hon försöker få in lite mer hiphop. Föredrar dokumentärer men är ruskigt svag för independentfilm.