Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Onyanserat

Alla systrars dag – Vi hyllar bästa systrarna på film

 

Idag är det ”Alla systrars dag” och vad passar inte bättre än att hylla några av filmvärldens allra bästa systrar!

 

Zombieland
Zombieland

I denna skräck-komedin får vi träffa på de supertuffa systrarna Wichita (Emma Stone) och Little Rock (Abigail Breslin). De klarar sig galant i zombieapokalypsen och systerbandet är starkt nog att döda för.

 

Frozen
Frozen

Ja, inte kan vi väl ha en lista med starka systerband utan att nämna Anna och Elsa. De visar att man inte behöver en prins för att bli räddad när man har en syster som älskar en.

 

Pride and Prejudice
Pride and Prejudice

Här har vi ett helt gäng med härliga systrar som gör den engelska landsbygden lite mer intressant. Boken av Jane Austen har filmatiserats flera gånger, men för mig kommer mr Darcy alltid att vara Colin Firth.

 

Practical magic
Practical magic

Här ser vi Sandra Bullock och Nicole Kidman som häxsystrar. Jag älskade den här filmen när jag var yngre och tycker att den fortfarande levererar än idag. Om inte annat för deras härliga dynamik.

 

My neighbor Totoro
My neighbor Totoro

I denna underbara anime får vi följa systrarna Satsuki och Mei som flyttar ut på landsbygden för att vara närmare sin mamma som ligger på sjukhus. De har en härlig kärlek för varandra och jag kan nog säga att Satsuki är den bästa storasystern jag kan tänka mig.

 

Har ni några favoritsystrar som ni vill hylla? Bara att passa på!

#AllaSystrarsDag

 

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras.

En biolog som vill känna sig invigd och därför alltid letar efter detaljer och dolda budskap. Älskar riktigt bra karaktärsbeskrivningar men hatar övertydlighet. Har även en förkärlek till Will Ferrell och tecknat.