Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Onyanserat

Anchorman 2 -The Legend Continues – Trailer

anchorman_2

Mannen, myten, legenden Ron Burgundy är tillbaka för att göra det som Gud satte honom på jorden att göra: ha bra hår och läsa nyheterna. Orden är hans egna i den första trailern från Anchorman 2, och det är Ron Burgundys reaktion på beskedet att New Yorks första dygnet runt-sända nyhetskanal ska starta och att de vill ha honom som nyhetsankare.

En del vatten har runnit under broarna sen sist, både i verkligheten och i Anchormans värld. I verkligheten har det blivit 2013 istället för 2004, och för nyhetsgänget Ron (Will Ferrell), Brian (Paul Rudd), Champ (David Koechner) och Brick (Steve Carell) har det blivit 80-tal och med det nya utmaningar. Både musiken och humorn känns bekant sen sist, och jag älskar verkligen Anchor Man, men när den kom för nio år sen var den här humorn inte riktigt lika uttjatad som nu… sen dess har man ju sett en hel del andra komedier med sexrelaterade  skämt och skådisar som Will Ferrell, Steve Carell och Paul Rudd i pojkmansroller, om en säger så.

Men. Det här är ändå Anchorman. Ron Burgundy och hans Channel 4 News Team är tillbaka. Det är adult oriented rock på soundtracket. Det kan bli gött. Är ni sugna?

Anchorman 2- The Legend Continues har amerikansk premiär den 20 december 2013, och svensk premiär den 28 februari 2014

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Gillar mat, handarbete och vampyrer. Får gåshud av introt till HBO-serien Angels in America och när Billy Elliott dansar sin argdans till ”A town called Malice”. Är stammis på Göteborgs Filmfestival och planerar att i framtiden även bli det i Cannes.