Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Onyanserat

Årets filmblogg 2014!

årets1
Skådespelaren Alba August, filmskribenten Erik Dalström och skådespelaren Helena af Sandeberg, som tillsammans med Marcus Birro utgjorde Moviezines jury

Lagom till nyårsfesten berättade vi om hur stolta vi var över att ha blivit nominerade till Årets Filmblogg av filmmagasinet MovieZine och om vi var stolta då så är det ingenting mot vad vi är nu. Nu står vi här som segrare och undrar hur gick det här till egentligen? Det är nästan så att jag förväntar sig att någon skall sticka en mikrofon under näsan på mig och fråga ”Hur känns det?” Ja, hur känns det egentligen? Det känns givetvis fantastiskt och det skall man veta, att vi har slitit för det här under många år. Tidiga helgmorgnar och sena nätter med deadline-ångest och skrivkramp har plötsligt börjat betala av sig. Vi nådde nyligen en miljon lästa artiklar och nu är vi alltså årets filmblogg.

Ingenting av detta hade dock varit möjligt om det inte vore för er kära läsare, debattörer, tyckare och trogna besökare. Vi lyfter på hatten och säger tack som fan! Vi ber er också att gå ut och berätta för alla att ni följer årets filmblogg, en blogg som i tuff konkurrens vann med följande motivering:

”Vinnaren i våra ögon är solklar med sin proffsiga, snygga och tydliga design. Ni har ett varierat och roligt innehåll, med intressanta diskussioner som gör att man gärna blir en frekvent läsare. Vi är övertygande om att ni kommer växa och bli ännu större, därför skulle vi önska fler kvinnliga röster i ert gäng. Ni använder er av de sociala medierna på rätt sätt och uppdaterar oss om filmfestivaler. Ni har just fångat fyra nya läsare. Årets filmblogg går till Onyanserat.”

Läs mer här!

Och är du duktig på att skriva eller känner du någon kvinnlig röst som vill skriva för Årets Filmblogg, tveka inte att höra av er till mans@onyanserat.se

 

Hur firar vi på Onyanserat denna seger då?

Måns och Måns: ”Vi firar med fyra timmar avklätt drama (porr, reds anm.) signerat von Trier”

Jonas: ”Jag firar storslaget med rödtjut, Angry Whopper och Black Books”

Embla och Christopher: ”I kontrast till Månsarnas upplevelse så firar jag och Christopher med att slå varandra med ris och säga 10 ave maria, var.

Eduardo: ”Jag jobbar övertid. Ja, just precis! Medan ni andra roar er får jag se till att det här landet går framåt men lite Black Books kan jag nog klämma in”

Christian: ”Jag går och lägger mig och firar i morgon när Stillets nya platta släpps”

Ingrid: ”Jag har sparat det absolut sista avsnittet av Weeds till en speciell dag. I dag är den dagen!” ”Givetvis dricker jag samtidigt en miniflaska Freixenet med sugrör, som en hyllning till Nancy Botwin”

Vi har förgäves sökt Emil. Vi gissar att han har fastnat i sina excelark, att han är pressad och att han kommer att svara oss i versaler.

 

1 COMMENTS

 1. Såg att du försökte nå mig Lindman, jag screenade. Tänkte
  det var vardags-info jag kunde prokrastinera. Mitt livsmotto är: Förbered dig
  på tragedi så blir du glad när det bara går lite dåligt. Men nu är det ju komedi
  för hela slanten! Jag skickade Excel-arken åt h-e och firade med black
  metal-konsert samt ett extravagant mål på en global hamburgerkedja. Sedan
  rullade jag min nakna kropp i småspik när jag kom hem – man vill ju inte låta
  framgången stiga en åt huvudet. Just keepin it real!

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Missförstådd kverulant, född i fel århundrade. Det finns inga gråzoner, allt är svart eller vitt, fast mest svart. Njuter av lidelse, yta och syntpop. Den vackraste komplimang jag fått är "subtilt hämndlysten och underbar."