Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Onyanserat

Arrested Developments återkomst – nu närmar det sig!

arrested
Tobias Fünke & George Michael Bluth

Premiären av den kultförklarade serien Arrested Developments återkomst närmar sig med stormsteg – nu är det bara knappt en månad kvar till Netflix släpper den nya säsongen!
Serien som på svenska översattes till buskisnamnet Firma ruffel & båg visades i tre säsonger 2003-2006 och är en av de roligaste komediserier som gjorts. Helt skruvat om den disfunktionella (ursäkta det utslitna uttrycket, men det passar verkligen in här) familjen Bluth, där alla familjemedlemmar, inklusive de ingift, har helt ljuvligt knäppa karaktärsdrag. Från den misslyckade segway-åkande magikern  Gob (Will Arnett) till den allmänt misslyckade Tobias (David Cross), som lider av nakenfobi och förmågan att omedvetet formulera sexanspelningar i närmast allt han säger. Det här är också serien där Michael Cera fick sitt genombrott, som den tafatte tonårskillen George Michael som är kär i sin kusin Maeby (Alia Shawkat). Den nya säsongen kommer också gästas av bland andra Seth Rogen och typ jordens roligaste kvinna Kristen Wiig.

Nu har Netflix släppt en mängd promotionbilder, och karaktärsposters för alla huvudpersoner , varav två syns ovan, och en här nedanför. Och dessutom ett klipp som på ett ypperligt sätt visar den oerhört roliga, men sjuka, relationen mellan den vinpimplande mamman Lucille (Jessica Walter) och sonen Buster (Tony Hale), som gör allt för sin mor . Klippet finns hos Entertainment Weekly, som inte låter mig bädda in det, men kolla för allt i världen in det HÄR!

Arrested Development säsong 4 kommer till Netflix den 26 maj

Arrested-Development-poster-Lucille-550x819

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Gillar mat, handarbete och vampyrer. Får gåshud av introt till HBO-serien Angels in America och när Billy Elliott dansar sin argdans till ”A town called Malice”. Är stammis på Göteborgs Filmfestival och planerar att i framtiden även bli det i Cannes.