Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Onyanserat

Bakom kulisserna på The Hobbit – del 2

Stephen Hunter som Bombur, James Nesbitt som Bofur och William Kircher som Bifur

Jag är väldigt svag för bakom kulisserna-filmer, och kände mig därför mycket nöjd när Peter Jackson nu lagt upp ytterligare en tio minuters film på sin blogg och Facebook-sida från inspelningen av The Hobbit. I april kunde vi ju se hur inspelningarna startade, och Peter Jacksons känslosamma återseende med världen där ringen-filmerna utspelas. I det här nya klippet har man precis avslutat första delen av inspelningen innan sommaruppehållet, och det framkommer bland annat att Andy Serkis numera inte bara behöver kräla runt i kroppsstrumpa i rollen som Gollum, utan också tjänstgör som ”second unit director”, det vill säga den som ansvarar för att filma de ”mindre viktiga” scenerna, som miljöer, folksamlingar och så vidare.

Här ovan syns också en promotionbild på tre av dvärgarna, de ser väl härliga och håriga ut så säg? Bombur har framför allt ett mycket imponerande skägghalsband måste jag säga.

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Gillar mat, handarbete och vampyrer. Får gåshud av introt till HBO-serien Angels in America och när Billy Elliott dansar sin argdans till ”A town called Malice”. Är stammis på Göteborgs Filmfestival och planerar att i framtiden även bli det i Cannes.