Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Film Onyanserat

Baksmällan 2 – ny trailer

Vi har redan fått en teaser-trailer av Baksmällan 2, men nu har en riktigt trailer släppts. Teasern var verkligen bara just det, vi fick se karaktärerna och vilken miljö filmen utspelas i, that’s it. Men i den här trailern får vi nu mer repliker och en tydligare bild av handlingen i filmen.

Trailer till The Hangover Part II från rstvideos trailerarkiv.

Jag gillade första Baksmällan, men måste säga att det känns trist att upplägget i tvåan är exakt samma som i första filmen. Gänget ska ha svensexa, vaknar upp på en okänd plats morgonen efter, med en person som saknas och inga minnen från gårdagen. Okej, nu är det en annan person och en annan plats, men ändå.

Att göra en sån story som utspelas i Las Vegas, som i första filmen, känns ganska givet. ”What happens in Vegas stays in Vegas” liksom. Och det där med att folk råkar gifta sig på fyllan och så, det funkar ju i den miljön.

Den här filmen utspelar sig i Thailand och trailern ger mig känslan av att allt är vridet ett extra varv, lite extremare, lite galnare, lite skrikigare, lite jobbigare att kolla på. Sure, det kan säkert vara trailerns upplägg som gör att det framstår så, men jag blir inte alls lika sugen på det här som jag var på första filmen.

Det kan visserligen bli kul att återse karaktärerna, och en väldigt bra grej med trailern är att inte hela storyn avslöjas i den, vilket ju är allt för vanligt nu för tiden.

Och, Zach Galifianakis är ju med, och honom kan man alltid lita på. Hans excentriska, stundvis hysteriskt roliga, karaktär dämpade den skrikigaste, grabbigaste stämningen i första filmen, och kanske även här.

Kommer jag se Baksmällan 2? Med ganska stor säkerhet, ja.

Men peppen, den är inte jättestor.

2 COMMENTS

  1. Jag måste säga att Baksmällan överraskade mig rejält. En av de roligaste filmerna på länge, även fast jag tyckte andra halvan spåra ur och blev rätt fjantig. Att döma av denna trailer så känns det som att detta blir ännu fjantigare. Jag tror jag kommer hata denna film. Kommer jag se den ändå. Absolut.

  2. Den överraskade mig också! Men man kan nog inte bli rika överraskad en andra gång, så att säga…

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Gillar mat, handarbete och vampyrer. Får gåshud av introt till HBO-serien Angels in America och när Billy Elliott dansar sin argdans till ”A town called Malice”. Är stammis på Göteborgs Filmfestival och planerar att i framtiden även bli det i Cannes.