Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Onyanserat

Onyanserat har bröllopsyra!

brollp

Det råder delade meningar om gårdagens prinsessbröllop var något för vanliga dödliga att fira eller ej. Personligen håller jag mig hellre inomhus med nerdragna persienner, nyhetsstopp och glor på film – men det är ju inget som hindrar att man kan ha bröllopstema ändå! Här är tre filmtips för dig som gillar tanken på folk som går mot altaret! Allt du behöver göra nu är att komma ihåg näsduken.

Wedding Crashers. Två sköna snubbar bjuder in sig själva på bröllop för att få till den med trånande tärnor. Vince Vaughn och Owen Wilson gör en aldrig besviken.

Muriels Bröllop. Nu är det ett tag sen jag såg den här men när jag gjorde det sist var jag begeistrad. Australien kan minsann inte bara leverera film om bush-män som kommer till stan, det här är en varm och rolig film om Muriel som inget hellre vill än att bli gift.

Corpse Bride. Tim Burton är en av mina absoluta favoriter och givetvis älskar jag hans gothiska saga om ett påtvingat bröllop och hopplös kärlek.

LEAVE A RESPONSE

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copywriter som älskar zombiefilm, superhjältar och nästan vad som helst från det brittiska imperiet. Är i princip uppvuxen på en biograf, men har inte fått särskilt förfinat smak av det. Här blir det alltså inga texter om svåra smalfilmer – om de inte kommer från britannien, förstås!