Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Onyanserat

The Canyons – Trailer

Nu har första trailern till det minst sagt intressanta projektet The Canyons kommit. Vad är The Canyons kanske du undrar?

Jo, det är en lågbudgetfilm (ca 150 000$) med en riktigt intressant skara människor involverade. För regin står Paul Schrader – kanske mest känd som manusförfattaren bakom Taxi Driver och Tjuren från Bronx – men han är även en kompetent regissör med den löjligt underskattade och kolsvarta Affliction på sitt samvete. Manuset kommer från Bret Easton Ellis som är och förblir en av världens mest intressanta författare; American Psycho, Less than Zero och Imperial Bedrooms är alla lysande romaner som alla måste läsa. I huvudrollerna ser vi allas vår favorit bad girl Lindsay Lohan och bögporrstjärnan James Deen! Vad kan gå fel? Förmodligen en hel del.

Filmen finansieras av Paul, Bret och 1 050 andra personer. The Canyons är nämligen ett Kickstarter-projekt som till dags dato dragit in 159 015$. Det går fortfarande bra att pytsa in pengar och bli en del av produktionen om du känner för det. För bara 10$ kan du till exempel påverka rollbesättningen i filmen genom att gå in och lämna dina åsikter på Letitcast.com.

Trailern är en härlig grindhouse-pastich som egentligen inte säger särskilt mycket om filmen. Och inte blir det mindre förvirrande av att det har utlovats ytterligare två trailers; en som det vore en sexkomedi från 60-talet och en som det vore ett melodrama från 50-talet.

LEAVE A RESPONSE

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Gillar rockmusik, konfetti och kulörta lyktor. Tittar gärna på premiumkanalernas serieutbud, skräckfilm och amerikansk independent. Medverkar med jämna mellanrum i Sveriges Radios PP3 med den föga blygsamma titeln "filmexpert".