Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Onyanserat

Captain America: The Winter Soldier – Trailer

captain-america-winter-soldier-trailer

Nu är det dags för nästa Marvel-uppföljare – Captain America: The winter soldier. Som enligt uppgift utspelar sig två år efter all stars-filmen The Avengers. Den första Captain America- filmen skiljde ut sig från resten av Marvel-filmerna genom att den utspelades under andra världskriget, och hade en härlig lite gammaldags matinéäventyrskänsla. Nu i tvåan är Captain America i samma moderna miljö som de andra hjältarna, och charmen från den första filmen känns att döma av den här trailern långt borta. Och humor verkar inte heller vara något prioriterat – jag tror jag räknade till ett klipp med humor i den här trailern. Annars brukar det snarare  vara en kavalkad av alla mer eller mindre lyckade komedidelar av Marvel-filmerna i just trailern, vilket väl i och för sig ibland också blir för mycket och slarvar bort de seriösare delarna av historien.

Men okej, det ser maffigt och actionladdat ut, men till och med jag börjar bli lite mätt nu. I alla fall om det inte finns några mer särskiljande drag än här. Fast Robert Redford är ju med, det känns kanske lite oväntat i alla fall? Nåväl, när jag läser om filmen låter den faktiskt mer lockande än när jag ser trailern. Kanske är det bara en tråkig trailer, vad tycker ni?

 Captain America: The Winter Soldier har amerikansk premiär den 4 april 2014

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Gillar mat, handarbete och vampyrer. Får gåshud av introt till HBO-serien Angels in America och när Billy Elliott dansar sin argdans till ”A town called Malice”. Är stammis på Göteborgs Filmfestival och planerar att i framtiden även bli det i Cannes.