Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Onyanserat

Dagens lyteskomik

"This is for you Michael Bay"

Ni har säkert hört att Transformers 3 är på g. Megan Fox har gjort sig ovän med regissören Michael Bay. Att kalla honom för en socialt misslyckad Hitler var inte populärt hos Michael och man kan väl säga att Megan inte kommer tillbringa fler inspelningsdagar med honom.

Detta betyder att Megans roll ”is up for grabs”. Det här är något som realitystjärnan Heidi Montag insett och bett sin vidrige pojkvän Spencer Pratt filma en ”audition” som hon ska skicka till Michael Bay.

Heidi har inte lagt krutet på skådespelet utan mera på actionmomentet. Det kan vara den lugnaste provfilmning jag sett.

Se själva.

2 COMMENTS

  1. Hmmm… jag har förvisso alltid varit för att man ska jaga efter sina drömmar, men hur tänkte hon här? Megan Fox har väl förvisso inte fått sin stjärnstatus på grund av sin mångfacetterade och djupbottnande skådespelartalang, men skjuta på och träffa måltavlor som står en halvmeter ifrån kan ju vilket hjon som helst klara av!

    Jag har aldrig sett fröken Montag i något sammanhang och inte hört eller läst speciellt mycket om henne heller. Dock tillräckligt för att få den kanske något förutfattade meningen om att hon inte direkt har shakespearianska attributer inom skådespelarhantverket. Kanske har hon tur och Uwe Boll får syn på detta klipp och tar med henne i sin filmatisering av ännu ett Tv-spel… kanske Leisure Suit Larry – The Movie?

LEAVE A RESPONSE

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *