Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Onyanserat

Det är ”Snurra flaskan” som blir skräckfilm…

Vem får hångla?

…inte ”Ryska Posten” som samtliga svenska medier okritiskt idisslade i dagarna.

Går det att göra film på den premissen? Att ett par snurrar flaskan, går in i en garderob och hånglar. När de kommer ut är alla deras kompisar döda..

Antagligen. Eftersom filmbranschens superentrepenör (ja, jag vet att det osar Stael von Holstein över den termen..) JJ Abrams är involverad som producent och kreatör. Idén och regi står Jack Bender (Lost, Sopranos, Alias) för. Nu ska det bara skrivas ett manus också så blir det nog åka av vad det lider.

JJ Abrams är för övrigt allt annat är sysslolös dessa dagar. Det sedvanligt superhemliga science fiction-projekter ”Super 8” som han gör tillsammans med Spielberg kommer snart och den här trailern triggade i alla fall igång mig.

Han ska även regissera ännu en Star Trek, vilket känns mycket trevligt med tanke på hans reboot av den trötta franchisen. Vidare ska han producera Mission Impossible 4 och även det ser jag faktiskt fram emot. Den förra var ju inte alls så dum.

LEAVE A RESPONSE

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Gillar rockmusik, konfetti och kulörta lyktor. Tittar gärna på premiumkanalernas serieutbud, skräckfilm och amerikansk independent. Medverkar med jämna mellanrum i Sveriges Radios PP3 med den föga blygsamma titeln "filmexpert".