Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Onyanserat

Eddie Murphy – värd för Oscars 2012

Eddie Murphy som värd för Oscars-galan 2012. Det är nyheten som chockar filmvärlden. Eller?

Jag tror faktiskt det är en riktigt bra idé. Varför då?

För Eddie har verkligen inget att förlora. Han är stormrik sen länge, enbart Shrek-filmerna har gjort honom till miljardär och att han inte längre bryr sig om vad för filmer han är med i torde ju vara rätt uppenbart för alla. Klicka in på iMDB i fall ni tvivlar. Han har helt enkelt sin karriär bakom sig. Raka motsatsen till katastrofparet Franco/Hathaway med andra ord, som det ångade osäkerhet och självmedvetenhet under hela sändningen.

Eddie Murphy behöver inte bry sig och är rimligtvis inte brydd av att trampa på divornas ömma tår. Han är veteranen som har ridit genom både floppar och sex-skandaler och han är en lysande improvisatör som rimligtvis kan addera nerv till det numer så tillrättalagda och tråkiga Oscars-spektaklet. Om han bara vågar och hittar tillbaka till skärpan från RAW och SNL kommer galan 2012 bli den bästa på många år.

Eller vad tror ni?

1 COMMENTS

  1. Tror det kan bli helt rätt med tanke på det du säger – karln har inget att förlora och inga rövar att slicka (förhoppningsvis) och han är en jävligt bra komiker. Dock med dåligt omdöme, hopåpas bara att det senare inte faller in här – kommer bli spännande

LEAVE A RESPONSE

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Gillar rockmusik, konfetti och kulörta lyktor. Tittar gärna på premiumkanalernas serieutbud, skräckfilm och amerikansk independent. Medverkar med jämna mellanrum i Sveriges Radios PP3 med den föga blygsamma titeln "filmexpert".