Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Onyanserat

Ego – Trailer

Vi börjar året med en trailer för svenska filmen Ego som har premiär den 25 januari. Lisa James Larsson gör långfilmsdebut med Ego, som dessutom blir Martin Wallströms första stora huvudroll. Han har tidigare bland annat setts som Bill Skarsgårds storebror i I rymden finns inga känslor, i Gränsen, Arn och flera tv-serier. I Ego, som beskrivs som romantisk dramakomedi, spelar han 25-årige partykillen Sebastian. Livet är fyllt av party, pengar och one-night stands. Han har aldrig utmanat sig själv, vare sig det gäller drömmen om en musikkarriär eller kanske framförallt den riktiga kärleken. När allt går som bäst i hans ytliga liv råkar han ut för en olycka som leder till att han blir blind. En helt ny värld öppnar sig, eller rättare sagt stänger sig. När han ser allt i svart så kliver den personliga assistenten Mia in i hans liv, en tjej han i vanliga fall inte skulle ägna någon som helst uppmärksamhet.

Man känner ju igen ett rätt klassiskt upplägg här, men om det görs bra kan det ju vara schysst. Början av trailern ger rätt cheesy vibbar tycker jag, men sen ser det bättre ut. Vad tycker ni?

Ego har biopremiär 25 januari

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Gillar mat, handarbete och vampyrer. Får gåshud av introt till HBO-serien Angels in America och när Billy Elliott dansar sin argdans till ”A town called Malice”. Är stammis på Göteborgs Filmfestival och planerar att i framtiden även bli det i Cannes.