Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Onyanserat

Fredagstipset! – Pridespecial

Ni har väl inte missat att det är Pride den här veckan? Det har inte vi, så vi målar Fredagstipset i regnbågens färger och tipsar om hur du kan fylla dagarna med HBTQ för hela slanten.

Titta på: Gazenet.se (streamingtjänst)

Tycker du också att det är svårt att hitta regnbågsfärgade filmer? Då är du inte ensam. Det tyckte även grundaren till streamingtjänsten Gazenet, tjänsten med endast HBTQ-produktioner. Här handplockas filmer från hela världen och även mycket som aldrig når den svenska marknaden. /Therese

Titta på: Pride

Det finns en uppsjö fantastiska filmer med HBTQ-tema. En av mina favoriter är brittiska Pride. Den visas på tv på under kvällen, men kommer att finnas på SVT Play i 14 dagar. Mycket söt och fin och sann historia om hur gruvarbetarna under 80-talet får oväntad hjälp. Fler filmtips kan du läsa från föregående år HÄR och HÄR.

Lyssna på: Regnbågsliv (podd)

Trots att det står vem som helst fritt att göra en podcast är det inte superfett på poddmarknaden om man vill ha HBTQ. Ett tips är Regnbågsliv, som är Sveriges största HBTQ-podd och drivs av Anton och Tobias. Du hittar den HÄR.

Titta på: Jordens sötaste kortfilm (Youtube)

En superfin Pixarlik kortfilm går runt i social medier just nu, och vi länkade den häromdagen. För att ingen ska missa lägger vi med den här också. <3

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

En biolog som vill känna sig invigd och därför alltid letar efter detaljer och dolda budskap. Älskar riktigt bra karaktärsbeskrivningar men hatar övertydlighet. Har även en förkärlek till Will Ferrell och tecknat.