Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Onyanserat

Game of Thrones – Det här tror vi

game

Imorgon har äntligen den nya säsongen av Game of Thrones premiär. Hela världen är taggade och vi på Onyanserat är inga undantag. Vad tror vi om nya säsongen då? Therese och Lindman hoppas på episka fighter, blodiga dödsscener och nakna kroppar, allt det vi lärt oss att älska med Game of Thrones.

 

Vi går ut stort med frågan: vem dör först av de mer kända karaktärerna?

Therese: Om vi har lärt oss något av de tidigare säsongerna så är det att inget är heligt. Jag har också hört att George RR Martin undrat varför vi vill se mer, eftersom vi ändå bara kommer att bli besvikna när vår favvis dör. Jag tror lite därför att de kommer dra igång hårt och döda någon tidigt. Ingen plot line, men en nära spelare, som Jorah eller Onion knight.

Lindman: Jag tror på en tidig exit för Cersei. Dels sitter hon på tronen, som hon egentligen inte har rätt att claima, dels är hon rätt avskydd av, ja men mer eller mindre alla. Hon har precis mördat ett helt gäng och borde i sanning ha Westeros största jävla måltavla målad på ryggen.

Vem blir den här säsongens MVP?

Therese: Om det blir Jon Snow igen blir jag lite besviken, men det borde ju bli så. Jag hoppas på Little finger, han har alltid ett ess i rockärmen. Och att Benjen får glänsa lite också.

Lindman: Sjuan borde sluta med att någon de facto till slut vinner den här kampen om tidernas mest obekväma stol och den som startade hela racet, Littlefinger borde således hållas som en liten favorit, så det är bara att hålla med här. Jag tror i och för sig också att Mr. Boringssons farsa kommer att avslöjas men eftersom ingen bryr sig nämnvärt håller jag lillfingret som MVP.

little finger

Hur långt in kommer första nakna kroppen? 

Therese: Oo, väldigt tidigt. Första scenen kanske till och med. Antingen naket eller blodigt, eller både och.

Lindman: Äh, det blir en ormgrop i blod redan innan förtexten klingat av. Tolv personer från olika familjer kommer att klä av sig nakna, hälla blod över sig själva och gnida sina kön mot varandra till tonerna av stråkar och dova trummor. Eftersom det har hintats om isdrakar kommer dessa att dyka upp och spruta is över denna förkastliga ensemble som för evigt fryses i tiden och tinas upp av Lars von Trier först 6 000 år senare.

Vem kommer att bli nya Ultimate Evil-karaktären?

Therese: Säkert han som jagar Theon. Antingen han eller nån annan äcklig pervers gubbe vi inte stött på än, Westeros verkar ju krylla av sadistiska as.

Lindman: Det står väl mellan Cersei och Euron. Cersei är ju det mest uppenbara valet då hon numera dryper av makt i sin position som Drottning över de Sju Kungadömena. Nu när hon inte heller har några kids kvar i livet har hon ingenting att förlora. Vi skall dock inte räkna bort Euron, som är kraftigt stigande. Hans intåg i serien luktar bad dude all the way och vi kan definitivt räkna med att han kommer att utvecklas till det sämre, kanske har vi till och med en ny Ramsay på halsen?

 

Ja, spännande kommer det onekligen att bli, och vi kommer att sitta bänkade imorgon för att se om våra aningar blir sanningar. Vad har du själv för tankar kring den nya säsongen?

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

En biolog som vill känna sig invigd och därför alltid letar efter detaljer och dolda budskap. Älskar riktigt bra karaktärsbeskrivningar men hatar övertydlighet. Har även en förkärlek till Will Ferrell och tecknat.