Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Onyanserat

Gervais och Merchant filmar igen!

Vi är många som väntar på nästa Gervais/Merchant produktion sedan Extras tog slut. Visst, An Idiot Abroad var kul och Cemetery Junction var fin, men inte i närheten av den magi som The Office eller Extras gav mig.

Men nu tror jag faktiskt snart det är dags för mig att börja längta (nästan lika mycket som att Alan Wilder ska göra comeback i Depeche) efter pojkarnas nya serie: Life´s too short. Inspelningen har just börjat och den här gången handlar det om Warvick Davis (Willow) som spelar en överdriven version av sig själv och hans problem att vara kortväxt skådespelare.

Upplägget påminner mycket om Extras och både Gervais och Merchant spelar med som sig själva. Väldigt lite har läckt om övriga cameos men ett rykte som snurrat ett tag är att Johnny Depp lär dyka upp. Inga rörliga bilder finns ännu, men håll till godo med lite lugna foton.

1 COMMENTS

  1. När jag hörde om detta första gången fick jag en väldigt god känsla. Back to basics och gör det ni är bäst på. Det här kommer bli magi på hög nivå om min magkänsla inte sviker mig.

LEAVE A RESPONSE

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *