Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Onyanserat

Hannibal: Säsong 2 – Trailer

Hanniball21

Hannibal är tillbaka och vid det här laget har ni antingen avnjutit eller ratat förrätten. Så vad säger ni, har ni någon aptit kvar nu när det är dags att gå över till huvudrätten? En anrättning som av den första trailern att döma blir en riktig delikatess.

Den första säsongen blev väl inte den tittarsuccé man hoppats på men den drog i alla fall åt sig tillräckligt mycket intresse för att man skulle kunna berättiga en fortsättning. Personligen tyckte jag att Hannibal höll hög klass men visst, lite långdraget var det trots allt och jag trodde faktiskt att någon skulle dra i nödbromsen. NBC valde dock att köra vidare och nu verkar tempot skruvas upp inför fortsättningen när relationen mellan Hannibal (Mads Mikkelsen) och Will Graham (Hugh Dancy) ser ut att intensifieras rejält.

Ett varningens finger; har du inte sett första säsongen ännu så var beredd på att trailern innehåller rikligt med spoilers!


Jag vet inte vad ni säger men jag kommer definitivt att boka bord när serien drar igång igen den 28 februari.

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Missförstådd kverulant, född i fel århundrade. Det finns inga gråzoner, allt är svart eller vitt, fast mest svart. Njuter av lidelse, yta och syntpop. Den vackraste komplimang jag fått är "subtilt hämndlysten och underbar."