Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Onyanserat

Hardchorus – en film med hjärta


I samband med Alla Hjärtans Dag släppte Puma en film som jag gillar skarpt. Byrån Droga5 har skapat ett koncept som bygger på den passion som alla vet att engelska supporters känner för sina lag. Att låta stenhårda huliganer få utlopp för sina känslor genom en sång istället för i slagsmålet efter matchen är väl något som alla (utom möjligen de som håller på Millwall) kan sympatisera med? Castingen är fantastiskt väl genomförd och den egentligen ganska fåniga låten har väl aldrig låtit bättre?

http://www.pumahardchorus.com/

2 COMMENTS

  1. Och tillägas ska att jag smälte som Bregott i solsken och inte tänkte en tanke på efterspelet som väntar i Bermondsey den 13:e mars…..men så är jag ngt så ovanligt som en "lover not a fighter" även om jag e Millwall supporter. no one likes us, we dont care. We r Millwall super Millwall from The Den. Miiiiiiiiii

LEAVE A RESPONSE

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Gillar rockmusik, konfetti och kulörta lyktor. Tittar gärna på premiumkanalernas serieutbud, skräckfilm och amerikansk independent. Medverkar med jämna mellanrum i Sveriges Radios PP3 med den föga blygsamma titeln "filmexpert".