Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Onyanserat

Hej. Jag skrev en kalkon och nu vill jag be om ursäkt.

J.D. Shapiro är manusförfattaren bakom superkalkonen ”Battlefield Earth” från 2000. Filmen är baserad på en bok av L. Ron Hubbard, mannen som grundade sekten Scientologkyrkan. Bland mycket annan galenskap har de lyckats övertyga Tom Cruise, Will Smith och John Travolta att vi härstammar från rymden.

Filmen, med John Travolta i huvudrollen, blev ett totalfiasko. Både publiken och kritikerna var rörande eniga om filmens totala avsaknad av kvaliteter.  Filmen vann sju stycken Razzies och glömdes snabbt bort. Fram till nu.

J.D Shapiro har nämligen bestämt sig för att göra avbön. Han ber helt enkelt om ursäkt för att han har skrivit den sämsta film som någonsin har gjorts!

Är det rätt? Ska han verkligen ta på sig skulden för att filmen stinker?

Vad tycker ni? Finns det andra i filmbranschen som borde be om ursäkt?

2 COMMENTS

  1. Jag tycker det är en härlig avbön, men tyvärr fegar J.D ur. Han skyller ju faktiskt i slutändan på filmbolaget som förstörda hans fantastiska manus. Kan det verkligen varit så fantastiskt från början?

  2. En bra film som tyvärr föll offer för en större grupp individer som inte vågar annat än att tycka vad den övriga gruppen säger.Patetiskt.

LEAVE A RESPONSE

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Gillar rockmusik, konfetti och kulörta lyktor. Tittar gärna på premiumkanalernas serieutbud, skräckfilm och amerikansk independent. Medverkar med jämna mellanrum i Sveriges Radios PP3 med den föga blygsamma titeln "filmexpert".