Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Onyanserat

Jack The Giant Slayer – Trailer

Bryan Singer definierade 90-talet med sin superba thriller ”De Misstänkta” som fick en hel generation av biobesökare att tappa hakan, han blåste liv i serietidningsadaptionernas uppgång med de två första X-men-filmerna och är i full gång med att göra den kommande ”X-men: Days of Future Past” som tar vid där den hyllade ”X-men: First Class” slutade.

Men innan Singer tar sig an de muterade superhjältarnas saga så har han tagit sig an en av våra mest klassiska sagorna: ”Jack och bönstjälken”, en saga som  jag tror att alla som inte haft en väldigt fantasifattig barndom känner till. Singers version heter ”Jack The Giant Slayer” och tar, som sig bör nu för tiden när sagor ska bli film, en lite annorlunda vinkling på den välkända historien. Det verkar som att Singer har siktat på en lättsammare och skojfriskare film än hans tidigare alster och jag får nästan en liten Burton-känsla när Ewan McGregor dyker upp i rustning, mustasch och glamfrilla. Det är storslaget och bombastiskt, CGI-effekterna verkar ha den större rollen men det verkar kunna bli en ordentlig matinérulle som levererar just vad den ska. Ta en titt och bestäm själva.

Jack The Giant Slayer har svensk premiär 22 mars 2013

LEAVE A RESPONSE

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En cineastisk allätare som framförallt slukar genrefilm och Tv-serier. Tycker att Leonardo Di caprio är på tok för överskattad och har en förkärlek för udda karaktärer. Skriver manus och drömmer om att sätta genrefilm på den svenska filmkartan. Vattuman och en smula laktosintolerant.