Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Onyanserat

Joel Kinnaman klar för rollen som Robocop

Nu är det alltså bekräftat att Joel Kinnaman har fått huvudrollen i remaken av Robocop, som det ryktades om för några dagar sedan. Inte mycket finns att tillägga för tillfället, och det är fortfarande oklart när filmen som regisseras av Jose Padilha (Tropa de elite) ska börja spelas in.

Joel Kinnaman var klar för rollen som Lancelot i filmen ”Arthur & Lancelot”, ett projekt som nu pausats på grund av budgetproblem, och byter nu alltså ut ringbrynjan mot en robotoutfit.  En riktigt stor roll i USA för den svenske skådisen alltså (och något som man sen kan göra ett lustigt inslag om på Guldbaggegalan, i partiet där man ska uppmärksamma alla häftiga insatser svenskar gjort i Hollywood det senaste året). Kan det bli hans stora genombrott kanske?

LEAVE A RESPONSE

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Gillar mat, handarbete och vampyrer. Får gåshud av introt till HBO-serien Angels in America och när Billy Elliott dansar sin argdans till ”A town called Malice”. Är stammis på Göteborgs Filmfestival och planerar att i framtiden även bli det i Cannes.