Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Onyanserat

Kära passagerare – Trailer

Los-amantes-pasajeros

Med sin förra film The skin I live in gjorde spaniens stolthet Pedro Almodóvar en utflykt till nån slags psykologisk thriller-genre, men nu är han tillbaka i den absurda komiken igen. Kära passagerare som kommer till Sverige i sommar  utspelar sig på ett flygplan som plötsligen får tekniska problem. Under stor press börjar passagerarna berätta för varandra om sina innersta hemligheter. Och i centrum står tre manliga flygvärdinnor som har sin alldeles speciella syn på krishantering…”

Flera ur Almodóvars kärngäng är med även här, som Cecilia Roth (Allt om min mamma, Vad har jag gjort för att förtjäna detta?, Passionens labyrint), Lola Dueñas (Brustna omfamningar, Att återvända, Tala med henne) och Javier Camará (Dålig uppfostran, Tala med henne). Och inte minst superstjärnorna Penelope Cruz (Brustna omfamningar, Att återvända m.fl) och Antonio Banderas (The skin I live in, Kvinnor på gränsen till nervsammanbrott m.fl), som dock verkar ha rätt små roller av trailern och nätkommentarer att döma. Så hur verkar det här då? Galet, skruvat och absurt kan man väl säga. Det ser helt klart kul ut, men samtidigt väcks farhågan att det kanske blivit lite väl crazy den här gången? Vi får väl se, som det Almodóvar-fan jag är hoppas jag att det blir en perfekt cocktail av allt.

Kära passagerare har svensk biopremiär den 5 juli

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Gillar mat, handarbete och vampyrer. Får gåshud av introt till HBO-serien Angels in America och när Billy Elliott dansar sin argdans till ”A town called Malice”. Är stammis på Göteborgs Filmfestival och planerar att i framtiden även bli det i Cannes.