Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Onyanserat

Kostymprov och nytändning

Dags för Kostym och mask prov för långfilmen jag skall vara med i.. Skall bli intressant att se vad dom har tänkt att göra med mig…

Fick en liten ny-tändning idag, pratade med en kollega och nära vän, han pratade om ett jobb han var tvungen att tacka nej till, en reklamfilm, som spelas in och visas utomlands, en vecka jobb utomlands plus en riktigt go summa pengar som lön utöver resa och boende.

Jag har alltid velat hålla mig ifrån reklamfilm men om den skulle spelas in utomlands och framförallt visas utomlands då skulle man ju faktiskt kunna hoppa på de. (Och helt ärligt, jag behöver cash)

Så nu är det jag som gör ett ryck och återigen ringer runt till castingbolag och andra kontakter och ser om jag kan lyckas få fram någon provfilmning för nått kul.. (Helst inte reklamfilm, men va fan… va skall man göra i svåra tider?)

Förresten. Om det skulle vara något du undrar, om du har någon fråga som du vill att jag skall svara på. Maila mig då på skadespelaren@onyanserat.se


LEAVE A RESPONSE

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En gång på topp, igenkänd, omskriven och populär. Idag arbetslös och kämpande skådespelare. "Efter regn kommer alltid solsken" säger man ju. Kommer det även roller efter detta konstanta Monsunregn frågar jag mig. Jag är inte bitter. Bara lite.