Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Onyanserat

”…Let’s start over”

Ok. Nu gör vi ett nytt försök….. undra egentligen hur många försök det kommer bli. Men så här ligger det till…

Jag har varit i mailkontakt med ”ledningen” för onyanserat och där fått frågan vad fan jag sysslar med, skall du blogga?! skall du inte blogga?!  Hur fan skall du ha det?!

Ja, jag har varit påväg att ge upp bloggandet, det är ett som är säkert. Men, jag har ändå valt att försöka hålla mig kvar, att stanna, att fortsätta skriva.

-Varför?! du skriver ju ändå inget intressant…!

Nä kanske inte………… What the heck..Let’s start over

Min tanke, min förhoppning, mitt mål, är att jag är tillbaka här på onyanserat igen. Så.

Hur ser det ut för mig för tillfället?

Jo, jag jobbar, det har jag nog sagt förut att jag har ett jobb vid sidan av mitt skådis yrke (hur skulle det annars gå?) Fast som det ser ut just nu är det skådis jobben som är vid sidan av, men inte i min värld…

I min värld, så är skådis jobben mitt liv, det andra måste bara göras. Men som det ser ut just nu har jag inget skådis jobb på gång, dock har jag börjat skärpa till mig med samtal samt mail till olika bolag samt casting personer..

Jag tycker tex. att de underbara herrarna här på onyanserat borde slänga in mig i sin nya film, det hade ju varit toppen, då hade jag kunnat skriva lite roligare.. Men vi får väl se vad som händer..

Idag är det lördag! nu blir det rötjut och njuta av kvällen.

Adios for now

LEAVE A RESPONSE

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En gång på topp, igenkänd, omskriven och populär. Idag arbetslös och kämpande skådespelare. "Efter regn kommer alltid solsken" säger man ju. Kommer det även roller efter detta konstanta Monsunregn frågar jag mig. Jag är inte bitter. Bara lite.