Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Onyanserat

Lite härligt torsdagsvåld

Jag fikade med en gammal vän igår. Vi satt och diskuterade gamla minnen. Hur vi var kära i samma flicka, hur vi snattade en rulle Dextrosol apelsin men fick så mycket ångest att vi gick tillbaka och lämnade den på godishyllan igen och pratade om alla 317 actionfilmer vi filmade med min pappas kamera. Manus existerade inte utan en typisk film kunde se ut såhär – jag sitter och äter glass i pilotbrillor. Min kompis kommer in i bar överkropp och säger: Hey you! You killed my brother! Now I´m gonna kill you! Och så gjorde vi en häftig action-scen.

Sen var filmen slut.

Vi mindes också hur nöjt vi sedan satt och tittade på våra mästerverk. ”Shit! Du ser ut att knocka mig på riktigt. Kolla! Det ser ut som du hugger mig i magen!”

Nej. Det gjorde det inte. Men vi var nöjda och gjorde säkert 100 actionfilmer till.

Jag fick en länk skickad till mig idag av samma vän. Han skrev: ”Jag tror fan att våra actionscener var bättre än det här”.

Jag är beredd att hålla med.

5 COMMENTS

  1. Denna är en klassiker minns att jag såg hela avsnittet som liten och tyckte det var ganska stämningsfullt. Gillar nog mest att ödlemannen rör sig i slow motion.

  2. *asgarv* Det här är utan tvekan sämre än era gamla fightscener Panov och då har jag inte ens sett dom, men jag kan tänka mig att dom är precis som mina och mina kusiner gamla actionrullar och i jämförelse med det här så är det fan Matrixklass på dom! Jag satt iofs mest undrade varför ödlemannen lät som någon som satt och sa ”FSSSSSSS” lite för nära en mikrofon!

  3. Svunna tider Christo, underbara jävla tider. Har tankat in alla de filmer som jag, Diana, Jacob, Philip & Ibbe gjorde på en hårddisk. Värt mer än guld! Enligt Daddy-A ska det kanske finnas en kasse med hi8-band på "vinden"..

    Help us to recieve the lost tapes of Rissnavägen.

LEAVE A RESPONSE

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *