Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Onyanserat

Grattis, alla mammor!

mamma

Idag är det alla mammors dag och vi gratulerar givetvis alla våra älskade skapare! Låt oss dock ta en titt på en rad film-mammor som kanske inte förtjänar tårta en sån här dag.

WILD AT HEART: Vi pratade om Wild at heart som gick på TV igår. Lulas mamma (spelad av Diane Ladd) är kanske inte en mönstermamma, precis. Här har det gått lite, hmm.. över styr?

AN AMERICAN CRIME: Inte för den svaghjärtade är den här filmen som baseras på en sann historia. Catherine Keener spelar den vidriga mamman som höll sin fosterdotter inlåst i källaren.

ANIMAL KINGDOM: En annan hemsk morsa ”som gör allt för att hålla ihop familjen” är den inte så ömma modern i Animal Kingdom.

SLÄNG MORSAN AV TÅGET: En flirt med Strangers On A Train-lösningen för hur man ska komma undan med mord. Bara det att den här gången är det Billy Crystal som ska döda Danny De Vitos minst sagt krävande mamma. Gammal, men fortfarande kul! (Filmen alltså.)

LEAVE A RESPONSE

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copywriter som älskar zombiefilm, superhjältar och nästan vad som helst från det brittiska imperiet. Är i princip uppvuxen på en biograf, men har inte fått särskilt förfinat smak av det. Här blir det alltså inga texter om svåra smalfilmer – om de inte kommer från britannien, förstås!