Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Onyanserat

Nyzeeländare i 3D-glasögon – bakom kulisserna på The Hobbit del 4

Peter Jackson har sympatiskt  nog bestämt sig för att vi ska få följa med under hela vägen på inspelningen av The Hobbit, som har premiär julen 2012.  Idag la Jackson ut den fjärde videbloggen på sin Facebooksida, och den här fokuserar på de mer tekniska bitarna av inspelningen, som ju är i 3D den här gången.  Man kan ju tycka vad man vill om det här med 3D, men här får man i alla fall verkligen känslan av att det är gjort med mycket känsla, och med en tanke bakom. Och inte bara det, de gör dessut0m hela filmen med en teknik som filmar48 rutor i sekunden, istället för vanliga 24 rutor, vilket ska göra bilden klarare och skarpare. Kolla in filmen här nere för mer inblick i alla tekniska detaljer, och för orimligt många skäggiga nyzeeländare i 3D-glasögon.

1 COMMENTS

  1. Har inte varit särskilt intresserad av 3d, snarare tvärtom. Men Pj får en faktiskt att vilja se the Hobbit i trede.
    Tycker verkligen att PJ gänget är bra på bakom kulliserna filmer. Ringen trilogins extra material är ju grymt underhållande att titta på.

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Gillar mat, handarbete och vampyrer. Får gåshud av introt till HBO-serien Angels in America och när Billy Elliott dansar sin argdans till ”A town called Malice”. Är stammis på Göteborgs Filmfestival och planerar att i framtiden även bli det i Cannes.