Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Onyanserat

Officiella bloggare för Stockholms Filmfestival

bloggteam

Vi har nöjet att presentera oss själva som officiella bloggare för Stockholms Filmfestival 2013! Onyanserat är en av åtta bloggar som utgör filmfestivalens bloggteam, vilket innebär att vi kommer grotta ner oss extra mycket i festivalen i år.

Vi brukar ju rapportera från festivalen, men i år tar vi helt enkelt i lite extra, med alla Stockholmsbaserade skribenter på plats. Några av oss är festivalrävar, medan andra är festivalnybörjare, så vi kommer ta oss an festivalen från helt olika utgångslägen. Vi kommer att rapportera och tycka inför och under festivalen som äger rum den 6-17 november, och är det några speciella filmer ni vill tipsa oss om (eller avråda, vad vet jag?), så tveka inte att höra av er.

Här kan man läsa om alla bloggar som ingår i filmfestivalens bloggteam

Den 22 oktober släpps årets festivalprogram på http://www.stockholmfilmfestival.se/sv. Fram till dess har festivalen också en tävling på Facebook, där man kan vinna årskort. Den hittar man här.

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Gillar mat, handarbete och vampyrer. Får gåshud av introt till HBO-serien Angels in America och när Billy Elliott dansar sin argdans till ”A town called Malice”. Är stammis på Göteborgs Filmfestival och planerar att i framtiden även bli det i Cannes.