Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Onyanserat

Om Woody eller Wes skulle regissera Star Wars

Som antagligen absolut ingen har missat så har ju Walt Disney köpt upp George Lucas företag Lucasfilm, och därmed rättigheterna till varumärket Star Wars. Eftersom det samtidigt flaggades för att en helt ny Star Wars-trilogi också ska produceras går nu spekulationerna varma kring vem som egentligen ska få äran att regissera dessa uppföljare. För någon vecka sedan annonserades att manusförfattare till den första filmen, som beräknas få premiär 2015, blir Michael Arndt, som vann en Oscar för sitt manus till Little Miss Sunshine och nominerades för manuset till Toy Story 3. Men, som sagt, ännu ingen regissör klar!

Men Conan O’Brien och hans Team Coco har tagit spekulerandet ett ambitiöst steg längre och helt enkelt producerat sex exempel på hur det skulle kunna se ut om vissa namnkunniga, men i ärlighetens namn rätt osannolika, regissörer fick uppdraget. Mycket träffsäkert! Min favorit är nog Wes Anderson-versionen, där Han Solo pratar på den omisskännliga Owen Wilson-dialekten, och Woody Allen-versionen med en neurotisk R2-D2 i hornbågade glasögon. Men alla är roliga, så kolla in dem!

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Gillar mat, handarbete och vampyrer. Får gåshud av introt till HBO-serien Angels in America och när Billy Elliott dansar sin argdans till ”A town called Malice”. Är stammis på Göteborgs Filmfestival och planerar att i framtiden även bli det i Cannes.