Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Onyanserat

Onyanserats Bloopers Måndag

Han är alla producenters mardröm. Några få älskar honom. Antagligen hatar du honom. Han är många ängsliga hipsters största guilty pleasure; för några år sen var jag på hemmafest hos nån fjant med mustasch och Journey-tischa som hade en inramad poster med ”The Cable Guy” i varje rum. Så himla ironiskt och kul liksom.

En sak är i alla fall säker. Han har aldrig gjort en rakt igenom lyckad komedi. De största skratten brukar faktiskt komma när de visar bloopers i eftertexterna. Så därför tänkte vi bjuda på några från ”Liar, Liar” som antingen kommer förgylla eller förpesta er måndag, lite beroende på vilken sida av sängen ni vaknade på. Varsågoda, vi ger er världens mest överdrivna man: Jim Carrey!

2 COMMENTS

  1. Just den här "blooper"-rullen HATAR jag! Genom alla år har jag varit fullständigt övertygad om att merparten är iscensatta för att ge intryck av att de hade så kul på inspelningen.

    Titta bara på Carreys uttryck när hon, den där va-hon-nu-heter, säger "Overactor". Hans skratt är så kusligt falskt.

  2. Bra synpunkt, men jag tror att det falska skrattet beror på att han faktiskt blir fångad lite off guard. Han är van vid att hela teamet alltid skrattar åt allt han gör och när hon påpekar det uppenbara blir han lite ställd men känner ändå, hej jag är Jim Carrey jag måste skämta bort det även om jag är lite sur.

LEAVE A RESPONSE

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Gillar rockmusik, konfetti och kulörta lyktor. Tittar gärna på premiumkanalernas serieutbud, skräckfilm och amerikansk independent. Medverkar med jämna mellanrum i Sveriges Radios PP3 med den föga blygsamma titeln "filmexpert".