Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Onyanserat

Onyanserats Julkalender – Lucka 1

Nu är det dags igen för Onyanserats julkalender där du kan vinna finfina filmjulklappar varje dag ända fram till julafton!

Reglerna är sjukt enkla. Varje dag öppnar vi en lucka här på onyanserat.se, och om du är sugen på att vinna dagens pris går du in på Onyanserats Facebook-sida och ”taggar” ditt namn på bilden med dagens datum. När dagen är slut drar vi sen en vinnare, som meddelas både här och på Facebook.

LUCKA 1

Är ni sugna på att se Joel Kinnaman skjuta eld i Moskva i sin första amerikanska filmroll? Klart ni är! I den första luckan av julkalendern lottar vi tillsammans med Twentieth Century Fox ut serietidningar och biobiljetter till framtids-katastrof-thrillern The Darkest Hour, där Kinnaman tillsammans med bland andra Emile Hirsch kämpar mot en utomjordisk attack i Ryssland. Filmen har premiär den 6 januari 2012, och tre personer vinner varsitt paket med två biobiljetter och dessutom en serietidning.

Gå in och tagga dig HÄR eller HÄR för att vara med och tävla.

AVSLUTAD! Grattis till vinnarna: Martin Pettersson, Mats Antonsson och Ingrid Scheffler.

Maila era adresser till ingrid@onyanserat.se

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Gillar mat, handarbete och vampyrer. Får gåshud av introt till HBO-serien Angels in America och när Billy Elliott dansar sin argdans till ”A town called Malice”. Är stammis på Göteborgs Filmfestival och planerar att i framtiden även bli det i Cannes.