Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Onyanserat

Onyanserats Julkalender – Lucka 4

Tävlingen är avslutad! Vinnare är Gunilla Sorth. Maila din adress till ingrid@onyanserat.se så kommer din film på posten.

Ja, nu är vi igång på riktigt med julkalendern efter en lite förvirrad start! Bakom dagens lucka döljer sig en amerikansk tonårsfilm efter fransk förlaga. Regissören Lisa Azuelos gjord Hollywooddebut med LOL –  en remake på sin egen film, och satte Miley Cyrus och Demi Moore i huvudrollerna.

Är du sugen på lite classic ungdomsfilm, späckad med sociala medier-referenser (filmen heter LOL, huvudersonen heter Lola. Ja, ni fattar) eller känner du kanske att detta är en perfekt julklapp till någon i din närhet? Då passar det vldigt bra att vara med och tävla faktiskt. Och det gör du genom att tagga dig i den HÄR bilden på vår Facebook-sida.

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Gillar mat, handarbete och vampyrer. Får gåshud av introt till HBO-serien Angels in America och när Billy Elliott dansar sin argdans till ”A town called Malice”. Är stammis på Göteborgs Filmfestival och planerar att i framtiden även bli det i Cannes.