Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Onyanserat

Piranha 3DD – Official Trailer

En blodtörstig fisk, av sedan länge utdöd art simmar omkring i underlivet på ung tjej och biter tag i första bästa föremål som hälsar på. En vattenpark (The Big Wet) fylld med strippor och The Hoff som life guard. Japp, det har blivit dags för ännu ett oförglömligt möte med pirayorna, denna gång i Victoria Lake. Här är den officiella fullängdstrailern för Piranha 3DD.

Regissör denna gång är John Gulager som tidigare gjort stinkfesten Feast. En film om människoätande monster i en bar. Den är ungefär så bra som den låter…

Annars dyker Ving Rhames upp igen med sin skjutglada benprotes. Christoffer ”Doc” Lloyd har åkt tillbaka från framtiden för att spela professor och Katrina Bowden, framröstad till ”sexiest woman alive” låter kläderna falla till de flestas förtjusning.

Something fishy is goin' on at The Big Wet

Skall man komma undan med någonting sådant här måste det göras med glimten i ögat. Det skall inte råda några tvivel om att filmen är ett skämt och att man rider på att exploatera unga människors nyfikenhet och primitiva gener. Med ett gigantiskt blodbad, halvnakna och helnakna brudar, hög alkoholhalt och ett gäng ostiga one-liners så appellerar man främst till en målgrupp bestående av testosteronstinna grabbar som uppskattar ett par gungande bröst, på gränsen att spränga tygbiten som med nöd och näppe håller bomberna instängda. Men som biobesökare utanför denna målgrupp kan man ändå uppskatta den sjuka humorn och bara ha barnsligt jäkla kul helt enkelt. Problemet med Shark Night 3D t.ex. var att man försökte göra en seriös skräckfilm trots att den var så förbannat korkad att det oavsiktligen blev en parodi. Där har ni förklaringen till att en skitfilm som Piranha spelat in långt över sin budget medan Shark Night floppat å det grövsta.

Det är over the top, det är hyfsat B men det är underhållande!

Piranha 3DD har svensk biopremiär 27:e april 2012

 

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Missförstådd kverulant, född i fel århundrade. Det finns inga gråzoner, allt är svart eller vitt, fast mest svart. Njuter av lidelse, yta och syntpop. Den vackraste komplimang jag fått är "subtilt hämndlysten och underbar."