Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Onyanserat

Pressad Stämning – Del 1

Pressad stämning.

På Onyanserat är vi mycket stora fans till människor som antingen är pressade eller ställs inför pressade situationer. Därför tänkte vi introducera en liten serie inlägg som vi kallat för just ”Pressad Stämning”.

Följande händer:

James Corden (fantastisk som Smithy i Gavin och Stacey) är värd för Glamour Awards. Han är uppspelt och lite nervös att introducera nästa prisutdelare. Det är nämligen Corden´s egen favoritskådespelare Patrick Stewart (Captain Picard i Star Trek) som han älskar av hela sitt hjärta.

Corden presenterar sin idol med följande ord:

”The next Actor is one of my favourite actors of all time. He is God´s own voice coach. The brilliant Sir Patrick Stewart!”

Nu händer något som måste ses med egna ögon. Patrick Stewart verkar nämligen vara på riktigt dåligt humör eller befinna sig i någon typ av mobbing mode och börjar… ja, se själva. Till en början uppfattar man sakerna nästan som spelat. Men man inser ganska snart att det handlar om något helt annat – Pressad stämning. Helt enkelt.

2 COMMENTS

  1. Det har var det mest pinsamt roliga jag sett på länge, hur kan man som hög profil skådis ta ett sånt beslut? Att bara "Nej men vet ni vad, jag tar den konflikten här och nu… han står ju för helvete med händerna i fickorna!"

  2. Jag vet inte, jag tycker båda beter sig idiotiskt typisk gammal hederlig tuppfäktning, jag störs lite av att sekvensen är ihopklippt känns som att saker är tagna ur sitt sammanhang.

LEAVE A RESPONSE

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *