Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Onyanserat

The Ridiculous 6 – Trailer

TR6

Så här i skräck -och Halloweentider passar det ju utmärkt att lyfta Adam Sandlers nya projekt. Varje gång en ny rulle med den eviga tonåringen Sandler annonseras brukar ju vi kritiker skita knäck. Nej men skämt och sido. Det är faktiskt en ny produktion med Adam Sandler på gång. The Ridiculous 6 heter den och det är, som de flesta säkert redan räknat ut ett homage, alternativt ett hån, det återstår att se till westerngenren. En film som möjligen kan ståta med den märkligaste rollistan någonsin.

Jag har varit inne på det tidigare men Adam Sandler har en imponerande förmåga att locka till sig ruttade skådisar. Med tanke på att hans rullar sällan får några stående ovationer eller ens går särskilt bra på bio så är det ruggigt bra jobbat. Och på något skumt sätt har det funkat nio gånger av tio. Han får trots allt fortsätta att göra film och nu har dessutom Netflix langat upp stålar för att knyta till sig stjärnan som enligt uppgift skall leverera totalt fyra filmer och det första resultatet, The Ridiculous 6 både lockar och avskräcker.

Förutom Sandler själv består titelgänget av Taylor Lautner, Rob Schneider, Luke Wilson, Jorge Garcia och Terry Crews. Utöver denna i sig brokiga samling dyker även följande skådisar upp. Steve Buscemi, Danny Trejo, Nick Nolte, Steve Zahn, David Spade, John Turturro, Vanilla Ice. Ja så där håller det på. Det är en galet lång lista på kända och okända snubbar som deltar i den här storsatningen. Väldigt få kvinnor men det är klart att det finns ett par handplockade 25-åringar där också. Om jag känner Sandler rätt så kommer samtliga att falla för honom cirka en halvtimma in i filmen.

TR61

Storyn då? Ja den är väl lite lätt oklar men alla sex är i alla fall halvbröder som växt upp i en indianstam och av någon anledning dyker deras skurkaktiga farsgubbe upp och gör livet surt för alla inblandade. De utvalda måste därmed ge sig ut på en resa. For justice. For country. For family. Zzzzzzzzz

Vad kan man vänta sig då? Om man skall gå efter trailern så blir det det gamla vanliga. Smygrasism kan vi redan bocka av då ett dussin Navajo-indianer lämnade filminspelningen i vrede då den mer eller mindre pissade på deras historia och kultur. Prutthumor verkar det också bli och givetvis har Sandler inte missat att någon bör vara lätt efterbliven, någon som man kan driva med. Dåligt skådespeleri behöver jag väl knappast nämna och som sagt, ett par galanta damer som till skillnad från de smutsiga männen alltid ser ut att ha kommit direkt från catwalken för Prada. Kvinnor som dessutom har döpts till Beaver’s Breath and No Bra.

The Ridiculous 6 har alla möjligheter att kunna bli Netflix största flopp någonsin och jag räknar dagarna till 11 december. Det här vill jag inte missa!

 

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Missförstådd kverulant, född i fel århundrade. Det finns inga gråzoner, allt är svart eller vitt, fast mest svart. Njuter av lidelse, yta och syntpop. Den vackraste komplimang jag fått är "subtilt hämndlysten och underbar."