Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Onyanserat

Rock of Ages – Trailer

I april skrev jag om Rock of Ages, filmversionen av en framgångsrik Broadwaymusikal som utspelar sig på pudelrock-scenen i LA på 1980-talet. Nu har den första trailern kommit, och den bjuder på gobitar som Alec Baldwin i fönad peruk och leopardskjorta, en högerkonservativ Catherine Zeta Jones i aprikosfärgad powerdress och Tom Cruise som brudmagnet i bandana och fladdermustatuering.

Oh yes, jag gissar på att detta är en älska eller hata-trailer. Visst ser det oerhört cheesy ut, men ändå härligt på nåt sätt. Kan inte hjälpa det, jag är svag för lite töntiga musikaler, så länge de når upp till en viss lägstanivå kvalitetsmässigt. Hur det blir med Rock of Ages är svårt att döma av denna trailer, men det verkar i alla fall vara en lätt ironisk take på det hela. Men – versionerna av låtarna i trailern låter oroväckande mesiga. Och – att man aldrig får se Tom Cruise i rollen som stjärnan Stacee Jaxx, sjunga på scen – är det oroväckande eller intresseväckande?

4 COMMENTS

  1. Mustig bild på Cruise – http://s3.amazonaws.com/coolproduction/ckeditor_assets/pictures/4636/original/cruiserocklarge.jpg?1323804726

  2. Verkar kul! Paul G och Alec B är aldrig fel. Och att Tom vågar göra något annorlunda är verkligen kul.

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Gillar mat, handarbete och vampyrer. Får gåshud av introt till HBO-serien Angels in America och när Billy Elliott dansar sin argdans till ”A town called Malice”. Är stammis på Göteborgs Filmfestival och planerar att i framtiden även bli det i Cannes.