Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Onyanserat

Så jävla nära….

….att jag gick och tränade idag… Jag skulle gå, jag lovar.

Jag hade t.o.m bestämt mig för att blogga om hur duktig jag var som tagit tag i det.. Men icke.. När jag väl bestämde mig för att ta tag i det så fick jag leta efter träningskläderna i ca en halvtimme, vilket inte gjorde mig på bättre humör och än mindre sugen på att gå iväg. Men jag kämpade emot dessa känslor och tog mig iväg, när jag närmade mig busshållplatsen såg jag bussen.. Jag sprang.. Jag missade den.. Jag blev sur.

Men jag sa till mig själv att så lätt skall jag inte ge upp, jag står väl kvar här i friska luften och väntar in nästa helt enkelt. Visst det är ett tag kvar innan den kommer men nej nej, så lätt skall jag inte ge upp..  Ha!!

När jag väl stod där och väntade på nästa buss, funderade jag på hur bra det är att jag inte behöver ha med mig så mycket i väskan, eftersom planen var att ta mig dit, träna, ta mig hem och ta en lång dusch hemma..Så allt jag behövde ha med mig var ju bara träningskläder, skor och……………..skor…….FAAAN!!

Självklart glömt skorna.. men jag skall ta mig iväg! JAG GER FAN INTE UPP SÅ LÄTT!!!

dock efter bara ett par steg på väg hem för att hämta skor var de klart. Det var bestämt. Jag skall inte gå idag..

Men så jävla nära jag var…..

LEAVE A RESPONSE

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En gång på topp, igenkänd, omskriven och populär. Idag arbetslös och kämpande skådespelare. "Efter regn kommer alltid solsken" säger man ju. Kommer det även roller efter detta konstanta Monsunregn frågar jag mig. Jag är inte bitter. Bara lite.