Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Onyanserat

Sharknado får uppföljare

Sharknado12

Då var det officiellt! Plocka fram kalendrarna och sätt ett stort jävla kryss i juli månad. Där någonstans kommer luften än en gång att fyllas av hajar. Japp, det blir en uppföljare till Sharknado. Syfy och The Asylum har annonserat att Ian Ziering och Tara Reid åter kommer att ikläda sig rollerna som Fin och April och slåss mot flygande hajar i filmen som har fått den putslustiga titeln Sharknado 2: The Second One.

Anthony Ferrante står även denna gång för regin och Thunder Levin har skrivit ihop historien. Jag gissar att han inte behövde avsätta alltför mycket tid för det uppdraget men i uppföljaren blåser det alltså upp till storm igen, denna gång i New York vilket i sin tur då leder till skitmånga arga hajar i luften.

Bara Fin och April kan rädda ”the big apple”!

För att citera Paul Bales, COO på The Asylum: ”We’re thrilled to be able to bring back the talent that made ’Sharknado’ a hit. Can lightning strike twice? I don’t know, but it’s a scientific fact that you’re more likely to be killed by lightning than by a shark. This film will have lightning and sharks, so that’s got to count for something.”

Och ”the talent” här syftar alltså till Ian Ziering och Tara Reid. Det är ju kul att det går bra för folk men sämre skådespeleri än i första rullen har jag väl sällan skådat. Både blixtar och hajar alltså? Ja, vad säger man? Tagline till första filmen var ju ”Enough said!!!” och det funkar väl fortfarande.

Missade du Sharknado och undrar om du kanske ändå borde kolla upp vad det är alla snackar om så finns den numera att finna på Netflix.

Om du vill veta vad vi tyckte så har du recensionen här!

 

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Missförstådd kverulant, född i fel århundrade. Det finns inga gråzoner, allt är svart eller vitt, fast mest svart. Njuter av lidelse, yta och syntpop. Den vackraste komplimang jag fått är "subtilt hämndlysten och underbar."