Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Onyanserat

Skådespelaren – En blogg om vägen till genombrottet

”En gång på topp, igenkänd, omskriven och populär. Idag arbetslös och kämpande skådespelare. ”Efter regn kommer alltid solsken” säger man ju. Kommer det även roller efter detta konstanta Monsunregn frågar jag mig.  Jag är inte bitter. Bara lite”…

/Skådespelaren.

Såg du Oscars-galan härom veckan? Kanske bländades du då av stjärnglansen från de framgångsrika skådespelarna? Kanske är du en av dom som själv skulle vilja vara där.

”Skådespelaren – en blogg om vägen till genombrottet” tar med dig på en resa bakom rampljusen. Till en värld där konkurrensen är stenhård och inget kommer gratis, trots att man tidigare har haft huvudroller med miljonpublik. Telefonen ringer aldrig av sig själv och de som du tror är dina vänner kan stå redo med dolken i kulisserna.

Tillsammans med vår anonyma skådespelare får du en unik insikt i film & TV-världen när skådespelaren åker mellan casting-möten, provfilmningar och inspelningar. Skådespelaren kommer berätta ocensurerat om livet bland hala producenter, neurotiska regissörer och undanglidande casting-agenter. Stjärnglansen är svår att nå och resan dit är allt annat än glamorös.

Följ bloggen här

LEAVE A RESPONSE

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *