Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Onyanserat

Skyfall – Trailer

Det brukar normalt vara ett rejält tryck inför en ny Bondfilm men personligen tycker jag att det varit ganska tyst kring Skyfall. Kanske kan förra bottennappet Quantum of Solace ligga till grund för detta. Många är dessutom missnöjda med Daniel Craig som 007 och gillar inte riktigt utvecklingen som skett. En modernisering som visserligen har skett under många år men eskalerat kraftigt under Daniel Craigs era. En mörkare, modernare och mer våldsam Bond har klivit in i våra liv och efter att ha sett den nya trailern för Skyfall blir denna känsla ännu tydligare.

Det här är en riktig uppvisning och håller filmen samma klass som trailern så finns det stora möjligheter till att det här kan bli en av de bättre filmerna i serien. Sam Mendes har redan visat sin storhet som regissör i filmer som American Beauty, Road to Perdition och Revolutionary Road. Craig ser märkbart äldre ut men verkar knappast ha tappat stinget och Javier Bardem kan förmodligen kamma hem ytterligare en utmärkelse i ”fulast filmfrisyr”. Det enda som stör mig i trailern är väl egentligen att filen över alla agenter ligger i en snygg slideshow på Youtube, tre månader efter stölden. Å andra sidan snackar vi Bond och hela trailern är givetvis over the top om man orkar analysera sönder det hela. Någonting säger mig att det här faktiskt kommer att bli riktigt bra och att Bond är tillbaka på allvar!

betyg4

Skyfall har biopremiär 26 oktober i år.

3 COMMENTS

  1. Känns lite som man har sett filmen nu. Vilket så klart är fånigt att säga när trailern kanske visar 1% av filmen, men den var onödigt lång enligt mig. Tycker att de borde fokuserat på den del av handlingen som verkar utspela sig innan han går tillbaka i tjänst efter ha blivit skjuten av sina egna(?), och avslutat med ”Enjoying death”-scenen.  

  2. Jag håller med om att 2,30 är långt för en trailer och att de sista 30 sekunderna känns onödigt avslöjande. Innan dess tycker jag faktiskt inte att det är särskilt farligt. Då tycker jag snarare att den avslöjar väldig lite för sin längd. Många korta klipp, små fragment från olika delar av filmen men ingen direkt spoiler. Den sista halvminuten bjuder dock på lite väl mycket häftiga actionscener som man givetvis hellre hade sett på bio.

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Missförstådd kverulant, född i fel århundrade. Det finns inga gråzoner, allt är svart eller vitt, fast mest svart. Njuter av lidelse, yta och syntpop. Den vackraste komplimang jag fått är "subtilt hämndlysten och underbar."