Onyanserat

Blogg om film, TV och mycket annat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Onyanserat

Snabba Cash Livet Deluxe – Trailer

Snabba-Cash-Livet-Deluxe-e1371143448117

Nu ska säcken knytas ihop – Jorges och Jw:s öden ska förseglas. Det är dags för Snabba Cash Livet Deluxe, den avslutande delen i sagan om Stockholms undre värld. I februari fick vi en teaser, en titt på det komplicerade värdetransportrån som Jorge planerar som sin sista stöt, men nu finns en hel trailer som bjuder på ännu mer maffighet.

Jorge har alltså bytt bransch, från knark till rån. JW lever i landsflykt, fast besluten att få reda på vad som hänt med hans försvunna syster Camilla. Polisaspiranten Martin Hägerström blir handplockad till att bli infiltratör i en hemlighetsstämplad operation med mål att fälla ledaren för Stockholms serbiska maffia, Radovan Krajnic. Och Radovans juridikstuderande dotter, Natalie, hamnar i korselden då hennes pappa blir utsatt för ett mordförsök. Mot sin vilja blir hon indragen i en växande maktkamp inom den serbiska maffian.

Denna avslutande del i trilogin regisseras av Jens Jonsson (tidigare delar gjordes av Daniel Espinosa och Babak Najafi), och det har utlovats en mer ”Hollywoodesque” film än tidigare, med mindre handkamera och mer fokus på action. Och det är också intrycket man får av trailern, det ser rätt klassiskt actionfilmiskt ut helt enkelt. Lovande, men ändå undrar jag lite om man inte förlorar något om det blir för klassiskt? Det var trots allt det nerviga och personliga med den första filmen som gjorde att jag gillade den så mycket mer än vad jag hade förväntat mig. Men det ser onekligen spännande ut, och man vill ju helt klart veta hur det ska sluta för Jorge, JW och de andra.

Snabba Cash Livet Deluxe får premiär tidigare än vad som sades i början av året. Då var det oktober som gällde, men premiären blir redan den 30 augusti.

LEAVE A RESPONSE

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Gillar mat, handarbete och vampyrer. Får gåshud av introt till HBO-serien Angels in America och när Billy Elliott dansar sin argdans till ”A town called Malice”. Är stammis på Göteborgs Filmfestival och planerar att i framtiden även bli det i Cannes.